MENU MARIE

Frans met een Nederlandse twist

Grand Bar & Brasserie Marie serveert een Franse keuken met een Nederlandse twist. Mooie lokale producten zijn niet alleen lekker, maar zorgen ook voor een beter milieu en dat vinden wij bij Marie belangrijk. Wil je genieten van een drankje met iets lekkers aan de bar, een lunch of mooi diner? Je kunt hier alvast onze menukaarten bekijken en in de stemming komen. Tot snel!

U kunt à la carte eten, of laat de chef een heerlijk menu samen stellen met wijnarrangement.

Grand Bar

In een prachtige zaak hoort een prachtige borrel. Met de lekkerste bites & sweets. Neem plaats aan de op maat gemaakte lange bar of op ons gezellige terras.  

Bites & sweets

Brasserie

Laat je bij Marie onderdompelen in de warme sfeer van een Franse brasserie. Geniet van mooie gerechten met ingrediënten van Hollandse bodem.

De Menukaart

Wijnen

Onze wijnen komen allemaal uit Europa. Ook vind je op de kaart een aantal pareltjes uit Nederland. Zo hebben we een prachtige ‘Champagne’ van Domein Holset.

De Wijnkaart

Cocktails

You name it, we’ll shake it!  Sweet, sour of spicey, er is keuze genoeg. Vraag de barman ook eens naar de cocktail special van de dag. 

De Cocktails

Liefde voor goed eten en
dat proef je

Reserveer een tafel

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie