Menu

Grandbar Brasserie Marie

Grand Bar & Brasserie Marie serveert een Franse keuken met een Nederlandse twist. Mooie lokale producten zijn niet alleen lekker, maar zorgen ook voor een beter milieu en dat vinden wij bij Marie belangrijk. Wil je genieten van een drankje met iets lekkers aan de bar, een cocktail of een mooi diner?  Je kunt hier alvast onze menukaarten bekijken en in de stemming komen. Tot snel!

U kunt à la carte eten, of laat de chef een heerlijk menu samen stellen met wijnarrangement.

Grand Bar

Marie heeft een prachtig lange bar, deze is speciaal met de hand en op maat gemaakt in Parijs en dat ‘voel’ je. Aan de bar is het heerlijk zitten met een gekoeld drankje of verfrissende cocktail!

Het barmenu

Brasserie

Laat je bij Grand Bar & Brasserie Marie onderdompelen in de warme sfeer van een Franse brasserie. Geniet van mooie gerechten met ingrediënten van Hollandse bodem.

De Menukaart

Wijnen

Onze wijnen komen allemaal uit Europa. Ook vind je op de kaart een aantal pareltjes uit Nederland. Zo hebben we een prachtige ‘Champagne’ van Domein Holset.

De Wijnkaart

Cocktails

Neem plaats aan de prachtig lange bar en bestel eens een cocktail. Sweet, sour of spicey, er is keuze genoeg! Of vraag de barman naar de cocktail special van de dag.

De Cocktails

Liefde voor goed eten en
dat proef je

Reserveer een tafel

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie