brasserie Marie

Reserveer een tafel

FIJNPROEVERIJ

verse en lokale producten

Brasserie Marie verwelkomt je graag met haar warme atmosfeer om een avond te komen genieten van mooie gerechten, die onze keukenbrigade met veel liefde voor u bereidt. Daarbij biedt onze uitgebreide wijnkaart voor elk wat wils, met mooie wijnen uit Europa en van eigen bodem. 

Gerechten met pure smaken

Waarom van ver halen als er dichtbij zoveel moois en lekkers te krijgen is? Wij permitteren ons kleine uitstapjes naar het buitenland om sommige fruitsoorten, rijst, noten en kruiden te halen. Maar veel van onze ingrediënten komen uit Nederland! Ook een aantal van onze dranken komen van eigen bodem. We laten je graag proeven hoe heerlijk dat kan zijn, dus kom net als ons genieten van de Nederlandse smaken op uw bord met een Frans tintje.

 

Reserveer een tafel

De smaak van vers

Direct op tafel

Lunchen of Dineren?

Bekijk onze a la carte kaart! Daar vindt je ons heerlijke lunch en diner menu. Keuzestress? Vraag onze bediening eens naar de gerechten buiten de kaart om of ga voor een creatief chef’s menu.

De menukaart

Tijd voor een borrel

En dat doe je bij Marie! Geniet van een heerlijke borrel binnen óf buiten op ons terras. Combineer je favoriete drankje met onze heerlijke bites of één van onze zoete lekkernijen en geniet.

Bites & sweets

Verrassende Wijnkaart

We zijn trots op onze uitgebreide wijnkaart, vraag vooral eens naar ‘het boekje’ voor nog meer bijzonders. De uitgebreide wijnkaart biedt voor elk wat wils, met mooie witte, rosé en rode wijnen uit Europa.

De Wijnkaart

Liefde voor goed eten en
dat proef je

Reserveer een tafel

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie