Brasserie Marie

Reserveer een tafel

Fijnproeverij

verse en lokale producten

Brasserie Marie verwelkomt je graag met haar warme atmosfeer om een avond te komen genieten. Genieten van mooie gerechten die onze keukenbrigade onder leiding van Chef Jeremy Martina met veel liefde voor u bereidt. De uitgebreide wijnkaart biedt voor elk wat wils, met mooie witte, rosé en rode wijnen uit Europa.

Gerechten met pure smaken

Waarom van ver halen als er dichtbij zoveel moois en lekkers te krijgen is? Wij permitteren ons kleine uitstapjes naar het buitenland om sommige fruitsoorten, rijst, noten en kruiden te halen. Maar veel van onze ingrediënten komen uit Nederland! Ook een aantal van onze dranken komen van eigen bodem. We laten je graag proeven hoe heerlijk dat kan zijn, dus kom net als ons genieten van de Nederlandse smaken op uw bord met een Frans tintje.

 

Reserveer een tafel

De smaak van vers

Direct op tafel

Lunchen of Dineren?

Bekijk onze a la carte kaart.

 

De menukaart

Tijd voor een borrel

Met een ruim assortiment aan koude en warme bites of zoete lekkernijen kun je heerlijk een middag of avond komen vertroeven bij Marie.

   

Het barmenu

Verrassende Wijnkaart

De uitgebreide wijnkaart biedt voor elk wat wils, met mooie witte, rosé en rode wijnen uit Europa.

De Wijnkaart

Liefde voor goed eten en
dat proef je

Reserveer een tafel

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie