Lunchgerechten

Voorgerechten

Tussengerechten

Hoofdgerechten

Nagerechten

Chef’s Menu

  • Watermeloen tartaar
    Langoustine, piccalilly, tomatenboullion, citrus 
  • Kabeljauw
    Gerookte mossel, mossel beurre blanc, spinazie
  • Hoender rouleaux
    Morilles jus, baby mais, geroosterde pompoen crème
    Supplement eendenlever
  • Tarte au Citron
    Lemoncurd, merengue

Wine pairing

Wat van ver komt is lekker, zo luidt het gezegde. Onze chefkok Remy Slui en zijn keukenteam denken hier anders over. Bij Grand Bar & Brasserie Marie koken we zoveel mogelijk met lokale en regionale producten. Bij voorkeur met producten afkomstig uit een Nederlandse wei, de Noord- of Waddenzee, binnenlandse wateren en van een Nederlandse akker of uit een kas dichtbij. Wij kennen de boer, de kaasmaker, de groenteteler vaak persoonlijk, omdat we dat belangrijk vinden en passie en eerbied hebben voor alles wat groet en bloeit. Geniet net als ons van de Nederlandse smaken op uw bord en onthoud: “wat van dichtbij komt is lekkerder”!