Cote d'boeuf (vanaf 2 personen)35,00 pp Mergpijp, friet en sla
Margret de canard35,00 Doperwten crème, tuinboon & bonenkruid
½ kreeft Thermidor35,50 Spinazie, zeekraal, Parmezaanse kaas
ZeetongDagprijs Verse friet en groene salade
Nagerechten
Crème Brûlée12,00 Gekaramelliseerde originele Franse custard
Tartatin14,00 Gekarameliseerd appeltaartje met vanille ijs
4 kazen van Petersen22,00 Brie de Campagnard, Comte, Benedictus roodflora, Bleu de Basque
Friandises met koffie naar keuze13,50
Bol ijs3,75Vraag bediening naar de ijssmaken
Chef’s Menu
Schelpjes met asperge Schuim van Pernod & zolder spek
Brioche met stoofvlees Asperge & hollandaise
Lam asperge, doperwten crème, pommes anna & lams jus
Witte chocolademousse Blondie, koffie & karamel
3- gangen 49,50
4- gangen 59,50
5- gangen - inclusief kaas 69,50
Wine pairing
3- gangen21,00
4- gangen28,00
Ook als BOB arrangement (halve glazen) te krijgen: € 10,50 / € 14,00
Wat van ver komt is lekker, zo luidt het gezegde. Onze chefkok Remy Slui en zijn keukenteam denken hier anders over. Bij Grand Bar & Brasserie Marie koken we zoveel mogelijk met lokale en regionale producten. Bij voorkeur met producten afkomstig uit een Nederlandse wei, de Noord- of Waddenzee, binnenlandse wateren en van een Nederlandse akker of uit een kas dichtbij. Wij kennen de boer, de kaasmaker, de groenteteler vaak persoonlijk, omdat we dat belangrijk vinden en passie en eerbied hebben voor alles wat groet en bloeit. Geniet net als ons van de Nederlandse smaken op uw bord en onthoud: “wat van dichtbij komt is lekkerder”!