Lunchgerechten

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Nagerechten

Sluitstuk

Chef’s Menu

Menukaart cocktails
Tartaar van Dorade, aangemaakt met zonnebloempitten
en citrus, avocado crème, zoetzure koolrabi en groene appel

Ravioli van bospaddenstoelen, verse truffel en knolselderij crème

Eendenborst, aardappel donut, mini artisjok
en artisjokken crème en gegrilde “little gem”

Mango panne cotta, witte chocolade en kokos klapper

Wine pairing

Wat van ver komt is lekker, zo luidt het gezegde. Onze chefkok Remy Slui en zijn keukenteam denken hier anders over. Bij Grand Bar & Brasserie Marie koken we zoveel mogelijk met lokale en regionale producten. Bij voorkeur met producten afkomstig uit een Nederlandse wei, de Noord- of Waddenzee, binnenlandse wateren en van een Nederlandse akker of uit een kas dichtbij. Wij kennen de boer, de kaasmaker, de groenteteler vaak persoonlijk, omdat we dat belangrijk vinden en passie en eerbied hebben voor alles wat groet en bloeit. Geniet net als ons van de Nederlandse smaken op uw bord en onthoud: “wat van dichtbij komt is lekkerder”!


Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie