Steak Tartaar17,00 Met gebrande uien, zoetzuur en Amsterdamse bieslook
Bieten met Geitenkaas15,50 Verschillende soorten en kleuren bieten met geitenkaas
Soep van de Dag9,00 Laat u verrassen door onze chef's keuze van de dag
Gerookte Makreel16,50 Met verse komkommer- en aardappelsalade, en komkommerijs
Runder Carpaccio17,00 Met truffeldressing, pittenmix, sla en Parmezaanse kaas
Hoofdgerechten
Gebakken krokante knolselderij24,50 beurre blanc, miso en gesneden bosui
Vis van de Dag27,50 Geserveerd met gnocchi, spinazie, limoen en beurre blanc
Kalfshaas31,50 Bimi, Hasselback aardappel, champignon duxelles en romige kalfsjus
Tournedos38,00 Met verse frites en frisse sla
Poussin30,50 Vergezeld van seizoen-groenten en verse frites
ZeetongDagprijs Geserveerd met verse frites en frisse sla
Nagerechten
Pure Choco, Passievrucht met Pinda's 14,00 Spongecake, caramel en Passievrucht crème
Gin Tonic cheesecake14,50 Met komkommer en framboos
met geitenkaas
Crème Brûlée10,00 Gekaramelliseerde originele Franse custard
Kaas15,00Een selectie van Hollandse kazen, geserveerd met bijpassende garnituren
Sluitstuk
Beerenauslese Herman Fink, chardonnay 8,75
Taylor Late Bottled Vintage Port6,50
Taylor 10y Tawny Port9,50
Alvear PX, Pedro Ximinez6,75
Irish Coffee, French Coffee, Spanish Coffee12,00
Baileys Coffee12,00
Amaretto Coffee12,00
Koffie/thee naar keuze met zoetigheden6,50
Giboin V.S.O.P.6,50
Chateau Motifaud V.S.7,00
Chateau Motifaud V.S.O.P.7,50
Chateau Motifaud X.O.11,00
Domaine Tariquet V.S.O.P.7,50
Mr Limoncello7,00
Chef’s Menu
Menukaart cocktails
Tartaar van Dorade, aangemaakt met zonnebloempitten
en citrus, avocado crème, zoetzure koolrabi en groene appel
Ravioli van bospaddenstoelen, verse truffel en knolselderij crème
Eendenborst, aardappel donut, mini artisjok
en artisjokken crème en gegrilde “little gem”
Mango panne cotta, witte chocolade en kokos klapper
3- gangen 49,50
4- gangen 59,50
5- gangen - inclusief kaas 69,50
Wine pairing
3- gangen21,00
4- gangen28,50
Ook als BOB arrangement (halve glazen) te krijgen: € 10,50 / € 14,00
Wat van ver komt is lekker, zo luidt het gezegde. Onze chefkok Remy Slui en zijn keukenteam denken hier anders over. Bij Grand Bar & Brasserie Marie koken we zoveel mogelijk met lokale en regionale producten. Bij voorkeur met producten afkomstig uit een Nederlandse wei, de Noord- of Waddenzee, binnenlandse wateren en van een Nederlandse akker of uit een kas dichtbij. Wij kennen de boer, de kaasmaker, de groenteteler vaak persoonlijk, omdat we dat belangrijk vinden en passie en eerbied hebben voor alles wat groet en bloeit. Geniet net als ons van de Nederlandse smaken op uw bord en onthoud: “wat van dichtbij komt is lekkerder”!
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie