Lunchgerechten

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Nagerechten

Sluitstuk

Chef’s Menu

  • Gebrande zeebaars met gazpacho, crème van paprika en een krokantje van Parmezaan
  • Ravioli van bospaddenstoelen, verse truffel en knolselderij crème
  • Bavette met dragonjus, gegrilde asperge, doperwten compote met zwarte olijf en paarse aardappel
  • Yoghurt, vanille-ijs, aardbei en bergamot

Wine pairing

Wat van ver komt is lekker, zo luidt het gezegde. Onze chefkok Remy Slui en zijn keukenteam denken hier anders over. Bij Grand Bar & Brasserie Marie koken we zoveel mogelijk met lokale en regionale producten. Bij voorkeur met producten afkomstig uit een Nederlandse wei, de Noord- of Waddenzee, binnenlandse wateren en van een Nederlandse akker of uit een kas dichtbij. Wij kennen de boer, de kaasmaker, de groenteteler vaak persoonlijk, omdat we dat belangrijk vinden en passie en eerbied hebben voor alles wat groet en bloeit. Geniet net als ons van de Nederlandse smaken op uw bord en onthoud: “wat van dichtbij komt is lekkerder”!